Szállás Nemesvámos, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Veszprém megye » Nemesvámos  

Alsó-Kúti Vendégház

útitervbe

Nemesvámos, Kossuth Lajos utca, 289. -Térkép

Az elkülönített, jól felszerelt szobák saját fürdőszobával és WC-vel rendelkező lakóegységek. Étkező-társalgó, jól felszerelt konyha és kerti bútorokkal ellátott pihenőkert várja a vendégeket, parkolási lehetőséggel.

3 szoba + közös helyiség konyhával.
Az összesen 8+3 férőhelyes, tágas szálláshelyünk családok, baráti társaságok számára is ideális.

A vendégházunkat 2011-ben nyitottuk meg, amit a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetség szakmai ajánlása alapján, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap támogatásával alakítottunk ki.
A tervezés során célunk volt, hogy a mai kor emberének igényeit kielégítő szálláshelyet hozzunk létre.
A gondos kivitelezés eredménye, hogy a földszintes, tágas vendégházunkban egy kétszobás és egy külön bejáratú egyszobás apartmannal várjuk a pihenni, kirándulni vágyókat. Főzési lehetőség mindkét apartmanban biztosított, minden szobához külön fürdőszoba van. A kétszobás apartmanhoz egy 12 személyes étkező tartozik jól felszerelt konyhával.

Ellátást az apartman konyhájában, önkiszolgáló módon tudunk biztosítani. A kibővített kontinentális reggelihez szükséges ételeket a konyha hűtőjébe készítjük be. Tea, kávé korlátlanul fogyasztható. Ebédet ételfutár szolgálat szállítja házhoz, naponta 12 órakor +- 15 perc. Az ellátást nem tartalmazza a szállás ára, azt az ételfutár szolgálattal a helyszínen kell rendezni.

A faluban lovaglási lehetőség várja a vendégeket, kerékpáros, gyalogos és lovastúrák szervezését is vállaljuk. A falu határában egy szépen helyreállított római villagazdaság romjai tekinthetők meg (Baláca puszta).

A település szélétől, észak-nyugati irányba indul a mintegy 6 - 7 km hosszú Tekeres-völgy, amely flórája miatt Natura 2000-es terület. A Tekeres-völgy mellett számtalan sziklaodu található a sziklás hegyoldalban.

A Veszprémi-Fennsíkon egyszerre vannak jelen a természet csodái, a vidéki romantika a múlt emlékeivel, a borok és ételek kulináris élvezetének hagyományai, a nagyvárosi kulturális és spo

Bővebben

Alsó-Kúti Vendégház, Nemesvámos foglalás szobák, árak

Egyszobás apartman

nem szükséges regisztráció

7 900 Ft

/1fő/1éj-től Lefoglalom

Értékelések  Írjon értékelést

Házirend

Nyitvatartás egész évben
Bejelentkezés 14:00 - 18:00
Kijelentkezés 10:00 óráig
Idegenforgalmi adó Az ár az idegenforgalmi adót (IFA) tartalmazza
Elfogadott fizetési eszközök MKB Széchenyi pihenőkártya, OTP Széchenyi pihenőkártya, Banki átutalás, Készpénz,
Lemondás

Díjmentesen lemondható az érkezés előtti 30. napig


Az árajánlat az ajánlattétel napját követő nap 24 órájáig érvényes. A foglalás az árajánlat elfogadásával, majd a teljes ár 30 %-ának megfizetésével érvényesíthető! A készpénzen átutaláson túl otp, MKB SZÉP kártyát fogadunk el! Az ajánlat elfogadásakor jelezze, hogy a foglalót milyen módon, melyik fizetőeszközzel egyenlíti ki. A foglalót 3 napon belül kérem kiegyenlíteni, melynek módjáról az árajánlattal együtt e-mailben tájékoztatom. A fennmaradó összeget a szálláshelyre való érkezéskor kérem kifizetni. A lefoglalt szállást írásban lehet lemondani az alábbi feltételekkel: az itt tartózkodás megkezdése előtti 15. napon túli lemondás esetén a teljes ár 15 %-át, 15. napon belüli lemondás esetén a teljes ár 30 %-át megtartjuk. A foglaló a szállásadótól visszafizetésre kerül a megrendelőnek abban az estben, ha: 30 napon túli a lemondás, a szállásadó a megrendelt szállást nem, vagy 20 km-es körzetében hasonló feltételek mellett sem tudja biztosítani, a szállásadó a megrendelt és visszamondott időpontra más vendéget tud regisztrálni.
 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben