Szállás Nemesvámos, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Veszprém megye » Nemesvámos  

Vámosi Vendégház

útitervbe

Nemesvámos, Kossuth u. 364. -Térkép

  • Vámosi Vendégház, Nemesvámos

Családias, önellátásra is alkalmas apartmanjaink, fedett terasszal, klubhelyiséggel, parkosított udvarral, játszótérrel 16 fő kényelmét szolgálja egész évben. Helyben kemencés és grillezett ételek, házi kenyér és pálinka; balatoni pincénkben borkóstolási lehetőség 8-25 fős csoportoknak.

Hangulatos vendégházunk három apartmanja a közös helyiséggel, kemencével, fedett teraszokkal, játszótérrel, balatoni borospincénkkel családok és 10-15 fős baráti társaságok kedvelt helye egész évben.

Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink már egy évtizede érzik, hogy itt mindent az ő kedvükre alakítottunk ki: a ház három apartmanját, a közösségi tereket, a kertet, és a közeli borospincénket. Portánk 10-15 fős baráti társaság, és családok tökéletes választása. A több mint 800 éves szép falunk dombjáról, egyszerre láthatjuk a közeli Bakonyt, a Balatont és Veszprémet. Ha csak egy napra, akár csak egy kellemes, ízletes ebédre, egy jó hangulatú vacsorára jönnek, családias vendégházunk akkor is szívesen fogadja Önöket akár 30 személyig.

Szolgáltatásaink mindenki számára megfizethetők a környezettudatos működtetésnek köszönhetően. Bababarát, gyermekbarát, családbarát szálláshely! Üdülési csekket elfogadunk!

Értékelések  Írjon értékelést

Házirend

Lemondás
30 nappal korábban visszamondott a szállásfoglalás esetén, a teljes előleg visszajár ● 15-29 napon belül visszamondott foglalás esetén, az előleg egy éjszakára eső szállásköltséggel csökkentve jár vissza ● 0-14 napon belül visszamondott foglalás esetén három éjszakára eső szállás árára tartunk igényt ● Az utazás megszakítása esetén a befizetett szállásdíjból a ténylegesen eltöltött éjszakák + három éjszakai szállásdíj, feletti rész jár vissza a Vendégeinknek. ● Természetesen az egy és két éjszakára szóló foglalások esetén maximum a tényleges szállásköltséget vesszük figyelembe. ● Ha a vendégházunk az utazás megkezdése előtt, bármely okból fogadásképtelenné vált, vagy az általunk vállalt szolgáltatásokban változás következett be, azt haladéktalanul tudatjuk Vendégeinkkel, azonban a Vendégek nem kötelesek a változásokat elfogadni. Ebben az esetben a teljes előleget visszafizetjük.
 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben